ROLE: PROJECT ARCHITECT & CONTRACT ADMINISTRATOR

Chris Granger enabled and project managed the refurbishment of the under valued and poorly respected circulation space between the school and its sports hall with award winning artist Charlie Winney to create a dynamic and vibrant thoroughfare. The new design has accentuated the journey and sporting potential of the student body who use it on a daily basis.

 

Chris’s determination prevailed to drive new design in a forgotten space. The installation is made up with a series of mirrors and strips of large photographic prints – only by standing in specific positions within the underpass, do the strips of images come together to form one complete photograph. The images used are those of the school’s pupils playing sport. The client agrees that this intervention has transformed the underpass into something amazing.

#DESIGN

Another Hidden Gem, anyone care to guess the Church? More marble than meets the eye on this condition survey in.......
#architecture #conservation #marble #conservation #historicengland
34 0